Logo F. Vallès Oriental

Filial del Vallès Oriental

JORNADES GERC

PROGRAMA
09/05/2024

Apreciats companys,

 

Ens dirigim a vosaltres en nom del Grup d’Estudi i Recerca Cardiovascular (GERC) de la filial del Vallés Oriental de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (ACMSCiB).

 

Aquest any 2024 celebrarem les XVIII Jornades del GERC, inicialment programades pel mes de Maig, les hem ajornat fins el 17-18-19 d'Octubre 2024. El motiu és que aquest any la Unitat de Risc Cardiovascular de l'Hospital de Granollers també organitza les  XXVI Jornades de la Xarxa d'Unitats de Lípids de Catalunya  (XULA), que enguany s'està constituint en la Societat Catalana de Lipidologia i Arteriosclerosi. En aquest context  hem decidit ajuntar les 2 jornades a l'octubre sota el paraigües del primer Congrés de la Societat Catalana de Lipidologia i Arteriosclerosi.

 

La tarda del divendres 18 d'octubre centrarem la part del GERC amb els tallers clínics, actualitzacions i presentació dels treballs premiats, i la presentació del treball de la beca premiada fa dos anys. Dissabte mantindrem la jornada esportiva amb un taller sobre exercici i una caminada.

 

Us animem a que presenteu treballs  realitzats i projectes que optin a la beca, també farem el concurs fotogràfic sobre hàbits saludables i risc cardiovascular.

 

Esperem poder gaudir d’unes grans jornades i per això comptem amb tots vosaltres.

 

Reserveu-vos el 17-18-19 de octubre 2024 i pròximament us farem arribar el programa definitiu.

 

Us adjuntem les bases per presentar treballs i projectes de recerca. 

 

Atentament